Hava Durumu

Vekil Kılıç, Hüdavendigar Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Bursa Milletvekilli Ahmet Kılıç, Osmangazi ilçe Gençlik Kolları organizasyonunda gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları kapsamında Hüdavendigar mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2021 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2021 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Vekil Kılıç, Hüdavendigar Sakinleriyle Buluştu

Büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu buluşmaya, Osmangazi İlçe Gençlik kolları Başkanı Çağatay Muti, Osmangazi Gençlik Kolları Yönetimi ve çok sayıda Hüdavendigar Mahallesi sakini katıldı.

Mahalle gençlerinin taleplerini not alan ve vatandaşların sorularını da içtenlikle cevaplayan Vekil Ahmet Kılıç, yaptığı konuşmada;  yerelden başlayarak uluslararası arenaya kadar pek çok projede Türkiye'nin imzası bulunduğunu ve tüm dünyanın çaresiz kaldığı Covid – 19 pandemisi döneminde Türkiye’nin gelişimini arttırarak sürdürdüğünü ifade etti.

Türkiye’nin başarılarının tüm dünyada konuşulduğunu dile getiren Vekil Ahmet Kılıç, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve karşılaştıkları herhangi bir sorunu kendilerinden dinlemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın her derdini, her sorununu kendi derdimiz olarak görüyoruz. Türkiye adına dertlenen, ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak fikirleri olanlarla beraberiz. Tüm dünyada, Türkiye’nin hamleleri ve gücü konuşuluyor.  Kalkınma hamlelerimiz başarıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yarınların Türkiye’sini inşa etmek için bu yolculuğa çıktık ve hamd olsun ülkemizin geldiği nokta ortadadır. Bu noktalara çalışan, üreten vatandaşlarımızla ile ülkemizin aydınlık yarınları için üreten gençlerimizle geldik. Ülkemizin aydınlık yarınları yine gençlerimizin omuzlarındadır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.