Hava Durumu

Bayram önce gönüllere gelir

Sevdiklerimizle kavuştuğumuz, aynı sofrada buluştuğumuz, huzuru ve bereketi gönülden paylaştığımız gündür bayram. Tüm sevdiklerimizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram dileğiyle... Kurban Bayramımız mübarek olsun.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bayram önce gönüllere gelir

Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğin, iyiliğin ve paylaşmanın pekiştiği zamanlardır ..işte o nedenle Bayram önce gönüllere gelir.

Cargill Türkiye olarak üretim tesislerimiz ve merkez ofislerimizdeki 650 çalışma arkadaşımız, işlediğimiz yerli mahsulü üreten binlerce çiftçi dostumuz ve üretiminin her safhasında hizmet sunduğumuz binlerce gıda çalışanı paydaşımız ile büyük bir aileyiz.

60 yıldır Türkiye’de gıda, endüstriyel & biyoendüstriyel ürünler ve hayvan besleme alanlarındaki geniş ara mamül yelpazemiz ile hayatın her alanına dokunuyor, bu toprakların değerlerine ve insanlarına duyduğumuz derin saygı, sevgi ve inançla ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

En değerli hazinemiz olan ailelerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olabildiğimiz, huzuru ve bereketi aynı sofrada paylaşabildiğimiz, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram diliyoruz.

Kurban Bayramımız kutlu olsun.

Saygılarımızla,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.