Hava Durumu

Hatipoğlu'nun sohbeti

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’ programına Yıldırımlılar yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hatipoğlu'nun sohbeti
 Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’ programına Yıldırımlılar yoğun ilgi gösterdi.

 

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’nin Aralık ayının ilk programı Zümrütevler Mahallesi’nde düzenlendi. Zümrütevler Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterirken, salonda yer kalmayınca büyük bir izleyici kitlesi Nihat Hatipoğlu’nu ayakta dinledi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatından kesitler anlatarak programına başlayan Nihat Hatipoğlu, "Allah'ın yeryüzüne en büyük lütfu, en büyük nimeti Hz. Muhammed’dir. O’nu anlamak ve izinden gitmek tüm Müslüman aleminin yapabileceği en büyük görevdir. Peygamber efendimizin hayatını anlatmak, çocuklarımıza öğretmek anne ve babaların sorumluluğundadır” dedi. Dünyada yaşanan son gelişmelerin tüm insanlığı felakete sürüklediğini de vurgulayan Hatipoğlu, tüm İslam aleminin birlik içinde olup zulme dur demesi gerektiğini aktardı. Ünlü ilahiyatçı genç neslin tüm bu olumsuzluklardan etkilenmemesi için dinini iyi öğrenmesi gerektiğini de ifade etti. Programın sonunda Yıldırımlılarla bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden ünlü ilahiyatçı, etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye de teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.