Hava Durumu

Kent Konseyi ve Merinos AKKM’den Emniyet Müdürü Yıldız’a Ziyaret

Bursa Kent Konseyi ve Merinos AKKM Yönetimi, İstanbul beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısında şehit düşen polisler için İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kent Konseyi ve Merinos AKKM’den Emniyet Müdürü Yıldız’a Ziyaret
 Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, yaşanan son terör olayında şehit düşen polisler için İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a taziye ziyaretinde bulunarak, milletin her zaman emniyet güçlerinin yanında olduğunu söyledi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısında şehit düşen polisler için İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Bursa Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Lütfi Taşcı, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Binted Genel Müdürü Muhammed Sütçü, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Atatürk Kongre Kültür Merkezi yöneticileri Burcu Bahadır, Halit Turhan ve Salih Ilgaz yer aldı.

İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan futbol müsabakası sonrasında güvenlik güçlerine karşı düzenlenen terör saldırısını lanetlediklerini belirten Hasan Çepni, “Şehit düşen emniyet güçlerimize ve vatandaşlara Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Emniyet teşkilatımız, polisimiz ülkemizin birliği ve düzeni için gece gündüz demeden çalışıyor. Her zaman takdirle izliyoruz. Bursa Kent Konseyi olarak emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Destekçisiyiz. Allah sizlere güç kuvvet versin” dedi.

Türkiye’nin en geniş tabanlı kent konseylerinden biri olduklarını ifade eden Çepni, “Ülkemizin geçirdiği zor dönemlerde birlik ve beraberliğimiz için her zaman halkımızla beraber olduk. 15 Temmuz sürecinde meydanlarda yer aldık. Düzenliğimiz Bayrak yürüyüşünde Bursa halkı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bursa Kent Konseyi’ne teşekkür etti. Yaşanan kötü olayların ardından Türk milletinin Emniyet güçlerini daha çok sahiplendiğini anlatan Yıldız, “Manevi değerleri yüksek olan bir milletiz. Bütün millet kötü zamanlarda kenetlendi. Terörle mücadele eden devletin kurumlarına yanlarında oldukları mesajını verdi. Bu bütünleşme oldukça millet bölünmez. Bende bu topraklar için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Elbette şehitler olmasın. Ancak terörle mücadele her zaman olacaktır. Bursa Kent Konseyi’ne de desteklerinden ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.