Hava Durumu

Minik Leyla'nın Katil Zanlısının Soğukkanlılığı Pes Dedirtti

Kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'le ilgili soruşturmada tutuklanan kuzeninin, arama çalışmaları sırasında objektiflere yansıyan görüntüsündeki rahat tavrı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Minik Leyla'nın Katil Zanlısının Soğukkanlılığı Pes Dedirtti
 Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan, babasının amcasının oğlu cezaevine gönderildi.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Tüm yönleriyle geniş çaplı yürütülen soruşturmada ortaya yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Minik Leyla'yı arama çalışmaları sırasında kadraja giren katil zanlısı kuzen, rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Tutuklanan Mehmet Aydemir, sosyal medyada kendisinin suçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Sosyal medyadan benim fotoğrafımı kullanarak 'Katil gözaltında, adalet yerini buldu' gibi paylaşımlar yapılmış. Madem bu kadar adaleti istiyorsunuz, gelin Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olalım, beraber bulalım, beraber asalım ki başka Leylalar'ın canı yanmasın. Yalan yanlış ifadelerle insanları kışkırtmanın bir anlamı yok. Can güvenliğim olmadığı için savcılığa gideceğim ve suç duyurusunda bulunacağım. O paylaşımı yapan her kimse ortay çıkıp, hesap verecekler. Çok ağır küfürler ediyorlar. Ben Leyla'nın amcası değilim. Nihat Aydemir'in amcasının oğluyum" diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.