Hava Durumu

“Terörün ve Kirli Oyunların Karşısında Asla Yılmayacağız”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kayseri’de yaşanan terör saldırısına ilişkin, “Ülkemizin birliğine ve kardeşliğine kast eden terör odaklarının hain oyunları karşısında asla yılmayacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2016 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Terörün ve Kirli Oyunların Karşısında Asla Yılmayacağız”

 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, bugün sabah saatlerinde Kayseri’de yaşanan terör saldırısını kınadı. Başkan Burkay, terör odaklarının hain yüzünü bu kez Kayseri’de gösterdiğini söyledi. “Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kast eden hain saldırılara karşı tek yürek olmaya devam edeceğiz” diyen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Terör saldırıları, darbe girişimleri ve ekonomik oyunlarla ülkemizin istikrarı ve huzuru bozmak isteniyor. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kast eden bu hain senaryolara karşı milli birlik içinde durduğumuz sürece, terör asla hedefine ulaşamayacak. Terörün ve kirli oyunların karşısında asla yılmayacağız ve inancımızı kaybetmeyeceğiz” diye konuştu.

 

“TERÖRE ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ”

Bursa İş dünyası olarak alçakça ve kalleşçe yapılan bu saldırıların asla hedefine ulaşamayacağına inandıklarını ifade eden Başkan Burkay, şöyle konuştu: “Milletimiz, 15 Temmuz ve öncesinde de gösterdiği gibi bu alçak saldırılara asla boyun eğmeyecek. Sevgi, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan Hz. Mevlana’nın vefat yıldönümünde; milletimizin birliğini, birlikte yaşama iradesini ve ortak geleceğimizi hedef alan bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.