Hava Durumu

Türk İş Adamları Dünya Kalite Zirvesi İçin St. Petersburg’da!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan, Uluslararası Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) 16-18 Aralık tarihleri arasında, St. Petersburg Radisson Sonya Hotel’de yapılıyor. Zirve kapsamında verilecek olan World Quality Award Ödülleri 17 Aralık gecesi sahiplerini buluyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türk İş Adamları Dünya Kalite Zirvesi İçin St. Petersburg’da!
 


İlki Los Angles’da, 2. si; New York’da 3.sü Washington’da, 4.sü Tokyo’da yapılan Uluslararası Kalite Zirvesi, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların ağırlıyor.

Ticaret hacmini geliştirerek, Türkiye’nin kalite vurgusunun dünyaya örnek olacağını belirten Lobin World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, kalite zirvesi ile ilgili şöyle konuştu; “Bu yıl zirvenin Rusya’da yapılmasının nedeni, Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda gelişmesine destek vermektir. Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla iş birliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir. Türk Rus İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye’nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir.”

"2016 World Quality Award" Ödül Töreni

AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler; “2016 World Quality Award" ödüllerinin sahibi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.