Hava Durumu

BENZERSİZ TASARIMLAR PORSELENLE BULUŞTU

Sanatçı ve Tasarımcı Gonca Çoraklı’nın, sır üstü seramik ve porselen üzerine dekorlama tasarımları üzerine düzenlendiği workshopa geniş katılımla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BENZERSİZ TASARIMLAR PORSELENLE BULUŞTU

Gençlik yıllarından itibaren ilgi duyduğu resim sanatını, porselen ve seramik üzerine işleyerek kendi tarzını oluşturan ve bugüne kadar yüzlerce özgün ürün çıkaran Sanatçı ve Tasarımcı Gonca Çoraklı, Bamboo Park’ta sır üstü seramik ve porselen üzerine dekorlama tasarımları konulu workshop düzenlendi.

Özenle ve titizlikle gerçekleştirilen çalışmalar, yoğun ilgi ile karşılanırken; geçtiğimiz gün ilk Workshop’unu gerçekleştiren Çoraklı, bilgi ve birikimini bu sanata gönül vermek isteyen öğrencileri ile paylaştı.

DEVAMI GELECEK

Seramik ve porselen noktasına merakı olan ve bu noktada kendini geliştirmek isteyen kadınların katılım sağladığı etkinliğin açılışında konuşan Gonca Çoraklı,  “Porselene dokunuyorsunuz, hissediyorsunuz, masanıza koyuyorsunuz, sevdiğinize hediye ediyorsunuz. İsterseniz de duvarınıza asabilirsiniz, her türlü kullanımı var. Beni en çok tatmin eden, mutluluk duyduğum bir sanat. Sizler de öylesiniz ya da kendinizi bu alanda geliştirmek istiyorsunuz. Bugün burada çok heyecanlı bir grup görüyorum. Bugün benim için de ayrı bir heyecan sözkonusu. Çünkü ilk kez bir workshopa imza atıyorum. Katılımlarınız ve destekleriniz benim için oldukça önemli. Umarım faydalı etkinlik olur hepimiz için” dedi.

İlk olmasına rağmen workshopa katılımın oldukça iyi olduğunu belirten Çoraklı, “Bugün sınırlı bir katılımımız var. Malum pandemi süreci hala devam ediyor. Bu nedenle workshoplarımızı sık aralıklarla ve ideal sayılarla yapacağız. Yakın zaman içerisinde yeni etkinliğimizin tarihi, saati ve yerini sosyal medya mecralarımızdan duyuracağız. Şehrin her bölgesinden bu konuya meraklı tüm kadınlarımızı etkinliğimize bekliyoruz. Birlikte yeni keşiflere çıkmak oldukça keyif verecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.