Hava Durumu

Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi devam ediyor

12 Şubat 2022’de başlayan Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi, kısa bir aranın ardından 7 Mayıs 2022’de tekrar başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2022 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2022 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi devam ediyor

Bu yıl Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Bursa, 2022’ye hızlı bir giriş yaptı. Kültür-sanat faaliyetleriyle şehir hayatına önemli katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi, Bursalıları edebiyat ve düşünce insanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 12 Şubat 2022’de başlayan Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi, kısa bir aranın ardından 7 Mayıs 2022’de tekrar başlıyor. Program serisine; Prof. Dr. Süleyman Uludağ, Senail Özkan, Hüseyin Rahmi Göktaş, Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu, Doç. Dr. Turgay Anar, Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül katılmıştı.

7 Mayıs’tan sonra da Prof. Dr. Mehmet Samsakçı - Edebiyat ve Kanon, Dr. Özgür Taburoğlu - Resim, Söz ve Yazı, Nevzat Çalıkuşu - Edebiyat ve Sinema, Prof. Dr. Yümni Sezen - Kültür ve Medeniyet Üzerine, Prof. Dr. Nesrin Karaca - Edebiyat ve Kadın, Prof. Dr. Ömer Türker - Varlığın Anlamına Dair konu başlıkları altında seminer verecek.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “11 Haziran’a kadar her cumartesi günü saat 14.00’te Tayyare Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek programların sonunda, devam esasına göre katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verilecektir. Daha fazla bilgi Büyükşehir’in internet sitesinden ve Tayyare Kültür Merkezi’nden edinilebilir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.