Hava Durumu

Dayı: Bir Adamın Hikayesi Filmi Seyircileriyle Buluştu...

Dayı: Bir adamın hikayesi filminin oyuncuları Eskişehir Özdilek Avm’de ve İzmir’de Optimum Avm’de izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2021 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2021 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dayı: Bir Adamın Hikayesi Filmi Seyircileriyle Buluştu...

Haber : M.Haluk Yalçınkaya

Filmin oyunculu gösterimi için vizyon tarihi olan 10 Aralık’ta ilk olarak Eskişehir’de sevenleriyle buluşan oyuncular Ufuk Bayraktar, Ahmet Varlı, Timur Ölkebaş, Recep Çavdar ve filmin yapımcısı Abdurrahman Akpınar oldu.

Gösterim öncesinde avm’de sevenleriyle buluşan bütün oyuncular tek tek filme gelen seyirciler için iyi dileklerde bulundular ve filmle ilgili çıkışta yapacakları yorumu çok merak ettiklerini söylediler. Avm içerisindeki alanda yoğun bir kalabalık vardı. Eskişehir gösterimi için seyirciler üç büyük salonu doldurdu. Oyuncular tek tek salonları gezdiler. Filmin baş rol oyuncusu Ufuk Bayraktar’a seyirciler tarafından çok yoğun bir ilgi vardı. Hem gösterim öncesinde salon ziyaretimizde hem de gösterim sonunda filmin çıkışında herkes Ufuk Bayraktar ile selfi çektirmek için avm içerisindeki alanda bir izdiham oluşturdu. Ufuk Bayraktar hayranlarının isteğini kırmamak için birçok kişi ile fotoğraf çektirdi.

Filmin Üç Noktasında Salonda Büyük Alkış

Filmin vizyonunun ikinci günü oyunculu gösterim İzmir Optimum Avm’de izleyenlerle biraraya geldi. Bütün oyuncularımız gelen seyircilerle perde önünde tek tek konuşma yaptı. Film gösterimi için konuşma yaptıktan sonrada oyuncular bütün salonlarla toplu selfie çektirdi. İzleyenlerle birlikte bütün kadro filmi izlediler. Filmin üç noktasında bütün seyirciler beğendikleri sahneleri alkışladı. Film sonrasında başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar yine kimseyi kırmamak için gelenlerin birçoğu ile fotoğraf çektirdi.

Dayı: Bir adamın hikayesi filminin oyuncu kadrosundan Ufuk Bayraktar vizyona giren film hakkında seyircilere “Sizlerle birlikte filmi izleyeceğimiz için çok heyecanlıyız. Umarım filmi beğenirsiniz. Film sonunda gözlerinizdeki ışığı görmeyi hem çok merak ediyorum hem de istiyorum. İyi seyirler diliyorum” dedi.

Yapımcı Abdurrahman Akpınar, “Yönetmenimiz, ekibimiz, oyuncu kadromuz bu film için çok emek harcadık. Sizlerle birlikte izleyeceğimiz için heyecanlıyız umarım sizlerde beğenirsiniz. Film sonunda gözlerinizdeki ışığı görmeyi arzuluyoruz. İyi seyirler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Oyuncu Gizem Karaca ise, “İzmirli olduğum için kendi yaşadığım şehirde sizlerle hep birlikte filmi izleyeceğim için çok heyecanlıyım umarım filmimizi beğenirsiniz iyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Sizi Seviyorum”

Söyleşiler esnasında duyma engelli bir vatandaşımız Ufuk Bayraktar ile birlikte hem toplu selfi hem de özel olarak fotoğraf çektirmek istedi. Tüm kadroyla fotoğraf çektirdi ve hemen sonrasında işaret dili ile herkese sizi seviyorum dedi. Ekibimizden oyuncu kadromuzdan Ufuk Bayraktar’da işaret dilini bildiği için aynı şekilde karşılık verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.