Hava Durumu

Kadınlar Nev-i Çeşni’de eğlendi

Nev-i Çeşni’de düzenlenen 8 Mart kadın dayanışma eğlencesinde kadınlar gönüllerince eğlendi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği gecede, gelirin önemli bir kısmı Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2022 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2022 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kadınlar Nev-i Çeşni’de eğlendi

Geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan ve davet organizasyonları ile de mutlu ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapan Nev-i Çeşni, yine muhteşem bir programa imza attı. Fenomen şarkıcı PAU’nun sahne aldığı gecede kadınlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Daha önce gerçekleşen görkemli ve konsept organizasyonlara bir yenisini daha ekleyen Nev-i Çeşni Davet, yine önemli bir etkinliği daha Bursalı kadınlarla buluşturdu. Gece için özel olarak sahne alan fenomen şarkıcı PAU,  unutulmaz şarkılarıyla salonu dolduran kadınlara keyifli bir gece yaşattı.

Hem eğlence hem sosyal sorumluluk

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli bir gelirinin Mor Salkım Kadın Derneği’ne aktarıldığı konserin sonunda, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler tarafından şarkıcı Pau ve Nev-i Çeşni İşletme Müdürü Barış Uysal’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.