Hava Durumu

Köşeli cümleler kuramam!

Ünlü oyuncu önceki akşam Köroğlu balesinin prömiyerini izleyenler arasında yer aldı. Çakır, “Sizi tiyatro sahnesi mi yoksa televizyon projeleri mi daha çok heyecanlandırıyor?” sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 17:09
Kaynak: ALPER BERBER
https://www.gazetebursa.com.tr/
Köşeli cümleler kuramam!

Deniz Çakır, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. Sarıyer'de gerçekleşen 200 kişilik kır düğününe; çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katılmıştı.

"BENİM İÇİN GÜZEL BİR SENEYDİ"

Geçtiğimiz haftalarda ayaküstü basın mensuplarının sorularına cevap veren Çakır, 2023 yılının kendisi için güzel geçtiğini belirtmişti. 41 yaşındaki oyuncu, "Aşık oldum, evlendim. Benim için güzel bir seneydi, hastalıkları saymazsak. 2024’te her şeyden çok barış diliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Evliliğinin güzel gittiğini ifade eden Deniz Çakır, "Biz hâlâ sevgili gibiyiz. Evliliğimiz çok güzel gidiyor, çok mutluyuz" açıklamasını yapmıştı.

 BALE PRÖMİYERİNE KATILDI

Ünlü oyuncu önceki akşam Köroğlu balesinin prömiyerini izleyenler arasında yer aldı. Çakır, balenin projesini ve koreografisini yapan Erhan Güzel’e destek olmak için gösteriye katıldığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.