Hava Durumu

MMO BURSA ŞUBESİ’NDEN FİLM SETİNE ZİYARET

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa Gölyazı’da çekimleri süren “Benim Adım…” film setini ziyaret etti. Ziyarete MMO Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart ve Şube yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İhsan Taşkınsel katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MMO BURSA ŞUBESİ’NDEN FİLM SETİNE ZİYARET
 Yönetmenliğini Ertuğrul Aysel’in yaptığı, senaryosunu Sedef Aysel’in yazdığı, Tolga Meşeli görüntü yönetmenliğini, Deniz Demircan da sanat yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunu Muratcan Bozarslan, Mehmet Vanlıoğlu, Fatma Gülenç, Ceren Şeval, Sedef Aysel, Serhat Yılmaz, Ercan Özdal oluşuyor.

 

Toplumda, aile içinde, yaşamın birçok yerinde kadına yönelik şiddeti konu alan film için, senarist Sedef Aysel “bir balığın çırpınışı, bir kadının yok oluşu” cümlesini kullanıyor. Bursa’nın Gölyazı, Cumalıkızık, Suçtu Şelalesi, Yenikaraağaç, Yeniceabat gibi çeşitli yerlerinde çekilen film için yönetmen Aysel, filmi kendi imkânlarıyla çekmeye çalıştıklarını, ekibin bıkmadan, sıkılmadan özveriyle çalıştığını ve bu emek sürecinin iyi sonuçlanacağını umduklarını söyledi.

 

Türkiye’deki 8,5 milyon engelli birey için yola çıktığını belirten filmin başrol oyuncusu Muratcan Bozarslan, “engelli bireylerin de başarılı olduklarını, olacaklarını bu film ile göstermek istiyorum” dedi.

 

Kültür, sanat faaliyetlerini önemsediklerini belirten MMO Bursa Şube Başkanı Mart, sanatçı ve insan olmanın dünyaya güzellikler sunmak olduğunu ifade ederek kendi imkânlarıyla zor şartlarda film çeken ekibe iyi ve güzel dileklerini iletti.

 

Film ekibi, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, MMO Bursa Şubesine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.