Hava Durumu

Şubat ayında öne çıkanlar açıklandı

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Şubat ayını kapsayan araştırmasında ayın popüler oyuncularını belirledi. Listenin ilk sırasında, son günlerde yaşadığı aşkla gündeme gelen Serenay Sarıkaya yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şubat ayında öne çıkanlar açıklandı
 Döneminin arabesk müziğine damga vuran şarkıcılarından Bergen’in hayat hikâyesini beyaz perdede canlandıracak olan Sarıkaya, medyada 5 bin 417 haberde yansıma gösterdi.


Listenin ikinci sırasında ise medyada 2 bin 404 habere konu edilen oyuncu Mehmet Ali Alabora yer aldı. 14 Şubat'ta vizyona giren “Ağır Romantik” filminin başrol oyuncuları Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında filmin galasında yaşananlar, medyanın da ilgisini çekti. Ay boyunca 2 bin 59 habere adını yazdıran oyuncu, gösteri dünyasının en popüler isimleri arasına adını yazdırdı.



Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan eşi Ezgi Eyüpoğlu'ndan boşanan Kaan Yıldırım’ın şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı iddiaları, Şubat ayı magazin gündeminde çok konuşuldu. Hadise'nin sosyal medya hesabından Kaan Yıldırım'ın köpeği ile yaptığı paylaşım ile başlayan aşk iddiaları, ailelerin tanıştığı yönünde çıkan haberler ile daha da belirginleşti. Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre ay boyunca medyada bin 648 haberde yer alan genç oyuncu, adını listenin beşinci sırasına yazdırdı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.