Hava Durumu

Elmasbahçeler hizmet binası yükseliyor

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen Elmasbahçeler hizmet binası bölgenin sosyal merkezi hâline gelecek. İnşaat çalışmaları devam eden hizmet binası bünyesinde sağlık ocağı, muhtarlık, otopark ve derslikler yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2021 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2021 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Elmasbahçeler hizmet binası yükseliyor

İnsana hizmeti esas alan ve fayda odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hayatlarına dokunarak güzellik kazandıracak hizmetler sunmayı ilke edinen Osmangazi Belediyesi, Elmasbahçeler Mahallesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak için gün sayıyor. Toplam bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Elmasbahçeler hizmet binası, iki katlı olarak inşa ediliyor. Binanın zemin katında sağlık ocağı, muhtarlık ve otopark, üst katı ise derslikler yer alacak. Bölge halkına kaliteli hizmeti yerinde sunacak olan Elmasbahçeler hizmet binasının betonarme imâlatları tamamlandı. Binanın ahşap oturtma, çatı elektrik ve mekanik tesisat çalışmaları ise devam ediyor.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaş odaklı yapılan yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Elmasbahçeler Mahallesinde yapımına başladığımız hizmet binamızın inşaatı da hızla devam ediyor. Bin 400 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz hizmet binası, 350 metrekare taban alanına sahip. Bünyesinde muhtarlık, sağlık ocağı ve dersliklerin bulunacağı hizmet binasını önümüzdeki yılın ortalarına doğru bitirip hizmete açmayı plânlıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.