Hava Durumu

OSMEK’te İngilizce Kursuna Yoğun İlgi

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) bünyesinde açılan İngilizce kursu, 7’den 70’e her yaştan vatandaşa yeni bir dil öğrenme fırsatı sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2022 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2022 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
OSMEK’te İngilizce Kursuna Yoğun İlgi

Osmangazi Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlediği OSMEK, meslek sahibi olmayan vatandaşları çalışma hayatına kazandırıyor. Bünyesinde açtığı İngilizce kursu ile her yıl yüzlerce vatandaşa dünya dilini öğreten OSMEK’te üniversite öğrencilerinden ev hanımlarına, emeklilerden çalışana kadar her yaş grubundan kursiyer faydalanıyor.

Kursa katılan öğrencilere temel seviyede bir dil eğitimi verildiğini ifade eden kurs eğitmeni Nuriye Yetkin, “Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen kursumuza gerek hobi amaçlı gerekse kariyer planlaması yapmak için gelenler var. A1 seviyesinde 120, A2 seviyesinde ise 160 saat eğitim veriyoruz. Öğrencilerimizi seviyeleri doğrultusunda sınıflarına ayırıyoruz. Derslerimizde İngilizce konuşarak, kursiyerlerimizin pratik yapmasını sağlıyoruz. Yabancı dil öğrenmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, kurs sayesinde kariyerlerini bir adım öne taşıyor. Vaktini değerli geçirmek isteyen herkesi davet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.