Hava Durumu

Tercih döneminde gençlere Osmangazi Belediyesi’nden destek

Eğitim alanında örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, son olarak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere tercihleri konusunda rehberlik hizmeti verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Tercih döneminde gençlere Osmangazi Belediyesi’nden destek

Osmangazi Belediyesi, gençlerin geleceklerini belirleyecek noktada doğru adımı atmaları ve sağlıklı tercih yapmaları için harekete geçti. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenen tercih danışmanlığı hizmeti; Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşti. Danışman öğretmenlere merak ettikleri soruları soran öğrenciler, aldıkları cevaplar sayesinde tercihlerini netleştirdi.
Gençlerin danışmanlık hizmetine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Rehberlik hizmetimizin, gençlerimiz için oldukça faydalı olduğuna inanıyor, kendileri ve aileleri adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.