Hava Durumu

Boksun kalbi 1 hafta süreyle Bursa'da atacak.

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Bursa'da 20-24 Aralık tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 'Türkiye Boks Şampiyonası' hakkında tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Boksun kalbi 1 hafta süreyle Bursa'da atacak.
 Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Bursa'da 20-24 Aralık tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda  yapılacak olan 'Türkiye Boks Şampiyonası' hakkında tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Kendisinin de sporun her yönü ile ilgilenen iyi bir sporsever olduğunu bildiğimiz Vali İzzettin Küçük: " Boks Federasyonumuzun Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından birisini Bursa'da yapması bizleri gururlandırdı. 150'ye yakın sporcumuz ve teknik heyetleri ile birlikte 300 kişiyi ilimizde misafir edeceğiz. Ülkemizdeki en üst klasman boksörlerini Bursa'da izlemek eminim herkese çok keyif verecek.  Buradaki turnuvadan derece alan sporcularımız ülkemizi yurt dışında temsil edecek. Boksun kalbi 1 hafta süreyle Bursa'da atacak. Ben bu tercihlerinden dolayı Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp beye ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kendisinin de Erzurumlu olduğunu ve aynı zamanda Bursa Valisi İzzettin Küçük ile hemşeri olduklarını belirten Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç:" Şanlıurfa'dan Bursa'ya atanan Sayın Valimize hayırlı olsun ziyaretimizi büyük ve geniş ailemizle böylesine önemli bir organizasyonu Bursa'da gerçekleştirerek yapalım istedik. Uzun yıllar tanıdığım Sayın Valimizin Bursa'da görev yapması Bursalılar açısından çok büyük bir şans. Ben tüm sporseverleri heyecan dolu geçecek müsabakalarımıza bekliyorum." dedi.

Toplantı sonrasında  Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret eden Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Bursa'ya da imzasını atacağına inandığı Vali Küçük'e başarılar diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.