Hava Durumu

Büyükşehir’in boksörleri şampiyonaya hazır

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks takımı, 19-25 Aralık tarihinde Bursa’da yapılacak olan ‘Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk için yarışacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Büyükşehir’in boksörleri şampiyonaya hazır
 Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks branşı sporcuları, 19-25 Aralık tarihinde Bursa’da yapılacak olan ‘Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk kupasını kaldırmanın hesaplarını yapıyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak, hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks Branşı Koordinatörü Kazım Aydın; antrenör kadrosunda Bahram Muzaffer, Vahdettin İşsever, Bahçeli Gülen ve Sunay adalı gibi tecrübeli isimlerle, ev sahibi oldukları şampiyonaya sporcuları en iyi şekilde hazırladıklarını ve en iyi dereceyi elde etmek istediklerini belirtti.
Sporcuların kamp süresi boyunca kendi tesislerinde çok iyi çalıştıklarının altını çizen Aydın, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe boks branşına da diğer tüm branşlara olduğu gibi büyük destek veriyor. Başkanımızın desteği ile boks branşında Türkiye’de lider kulübüz. Ben inanıyorum ki sporcularımız bu şampiyonada çok iyi şekilde ve centilmence dövüşecekler ve sonunda da şampiyon olacaklar” dedi.
Aydın, Bursa’daki sporseverleri Atatürk Spor Salonu’nda 19-25 Aralık tarihlerinde yapılacak olan şampiyonaya davet etti.
Antrenör Vahdettin İşsever ise ekip olarak turnuvaya çok iyi hazırladıklarını ve şampiyonayı ilk sırada tamamlamak istediklerini söylerken, sporcular da kendi seyircileri önünde kupayı kaldırmak istediklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.