Hava Durumu

Monaco - Galatasaray maçına Hollandalı hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında oynanacak Monaco - Galatasaray karşılaşmasında Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2025 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2025 14:16
Kaynak: İHA
Monaco - Galatasaray maçına Hollandalı hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray 9 Aralık Salı günü TSİ 23.00'te deplasmanda Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak. Bu önemli müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Jan de Vries yapacak. Mücadelenin 4. hakemi de Allard Lindhout olacak. Maçta VAR'da Bram Van Driessche, AVAR'da da Benjamin Brand görev alacak.


Karşılaşmanın 4. hakemi olan Hollandalı Allard Lindhout daha önce 6 Kasım 2025 tarihinde UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Çekya ekibi Viktoria Plzen ile oynadığı maçı yönetmişti. Sarı-lacivertliler, Lindhout'u verdiği kararlardan dolayı UEFA'ya şikayet etmişti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.