Hava Durumu

Osmangazili sultanlar, galibiyetle başladı

Altyapı oyuncularından oluşan kadrosuyla Kadınlar Hentbol İkinci Ligi’ne yükselen Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı, sezonun ilk haftasında evinde ağırladığı Dikili Belediyespor Kulübü’nü 24-23 skorla yenerek sezona galibiyetle başlangıç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazili sultanlar, galibiyetle başladı

Türkiye Kadınlar Hentbol İkinci Ligi’nin ilk hafta mücadelesinde Dikili Belediyespor Kulübü’nü evinde ağırlayan Osmangazi Belediyespor, önemli bir galibiyete imza attı. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım, arka arkaya sayılar bulurken devrenin sonlarına doğru savunmadaki direncini arttıran Osmangazili Sultanlar, 11-9 üstünlük sağladı. Ahmet Yaren ve Emre Köseoğlu ikilisinin yönettiği maçın ikinci yarısında hem savunma hem de hücumda tüm gücünü ortaya koyan Osmangazili hentbolcular, karşılaşmayı 24-23’lük skorla tamamladı.

Maç sonrası Osmangazili sporcular ve salonu dolduran taraftarlar, ligin ilk haftasında elde edilen galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Altyapının meyvelerini aldıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da genç yıldızları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.