Hava Durumu

Ovaakçaspor şampiyon

U 18 Klasman Ligi 2. Gurupta mücadele eden Ovaakçaspor, ligin 16. haftasında Gemlik Temsilcisi 1922 Güvenspor ile karşı karşıya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ovaakçaspor şampiyon

Maçın henüz 10. Saniyesinde 1-0 öne geçen Ovaakçaspor mücadelenin 2. dakikasında aradaki farkı 2’ye çıkardı. Hızlı oyununu devam ettiren mavi beyazlılar 5-0’lık farkı yakaladı. İlk yarının son dakikalarında Gemlik temsilcisinin bulduğu 2 gol ile ilk yarı 5-2 tamamlandı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla tamamlandı. Ovaakçaspor,  oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 37 puan ile şampiyonluk ipini göğüsledi.  Ayrıca, rakip fileleri 56 kere havalandıran mavi beyazlılar gurubun en fazla gol atan takımı oldu.

 BİRLİKTE BAŞARDIK

Çok zor bir gurupta mücadele ettiklerini belirten Ovaakçaspor Başkanı Halil Özturhan, “Biz yönetim olarak sporcularımıza her zaman güvendik. Yöneticilerimizle, teknik ekibimizle, sporcularımızla ve Ovaakçalıların gösterdiği birlik bize bu başarıyı getirdi. Yine Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, her zaman bize destek oldu. Bu vesileyle onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.