Hava Durumu

ULUDAĞ’DA KAMP BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak-Snowboard branşının eğitimleri Uludağ´da başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ULUDAĞ’DA KAMP BAŞLADI
 24 Aralık tarihinde başlayacak olan 7-15 yaş arası kayak severlerin kayıt olabileceği sezonluk kamp dönemi 10 hafta sonu sürecek ve sporcular 80 saat kayak-snowboard eğitimi alacak. Ayrıca sporcuların Uludağ´daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej, kayak-snowboard malzemeleri ve giysileri Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı 25 kişiden oluşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sezonluk Kayak-Snowboard Kampı 18 Mart´ta son bulacak.

Sezonluk Kayak-Snowboard kampına kayıt yaptıramayanlar için başka bir seçenek ise Sömestr Kampı. 7-15 yaş arası kayak severlerin katılabileceği bu kamp ise 3 farklı dönemden oluşuyor. 21-25 Ocak, 25-29 Ocak ve 29 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bu kamp dönemlerinde ise sporcular 16 Saat kayak-snowboard eğitimi alırken, sezonluk kamp döneminde olduğu gibi konaklama, ulaşım, telesiyej, malzeme tedariği gibi imkanlardan yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün Kayak-Snowboard kampları hakkında detaylı bilgi almak isteyen ailelerwww.bursabbspor.com internet sitesini ya da 0224 234 77 92 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.