Hava Durumu

Babasının özlemini gerçekleştirdi

Melek Su; Nam-ı değer "Su Perisi". 15 yıl önce çıkmış olduğu radyo dj'liğini, babası merhum Şükrü Sertel’in vasiyeti ve oğlu Rıdvan Turgut’un desteği ile çıkarmış olduğu "Dumanlı Dağlar" single ile taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Babasının özlemini  gerçekleştirdi
 Su " Dumanlı Dağlar" isimli demoya Trilye'nin tarihi mekanlarında da, aynı isimli parçayada klip çekti. Toplam 4 parçadan oluşan Dumanlı Dağlar, Tut Elimi, Aşkım Aşkım, Frekansım Tutmuyor, Fantazi-Alaturka parçaların bestekar ve söz yazarı Bayram Şenpınar, Hasan Düzen, Recep Ergün. 4 agustos cuma günü saat 18.00'de Ördekli Kültür Merkezinde ilk tanıtımını gerçekleştirecek olan Melek Su, 8 yıldır organize ettiği sosyal aktivitelerle adından söz ettiriyor. Bursa'ya değer katan sanatçılarla gerçekleştirdiği eğlencelerle Bursalı gençlerin kalplerinde yer edinen Melek Su, Singlenın tanıtım gecesinde kendisine destek veren gönül dostlarına da, gecenin hatırasına plaket verecek.

BABAMIN HAYALİYDİ

Melek Su, ilk single Dumanl Dağları, Trilye’de klip çekimlerinde kendilerine destek olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek Mudanya tanıtımında eğer bir katkıda bulunabilirse mutlu olacağını belirterek, sahneye çıkmasında kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Su “ Merhum olan babacıgımin

beni sahnede görmesiydi olmadı vasiyetiydi bana oglumun manevi destegiyle kendi

çabam mücadelem tırnaklaŕımla emek vererek calısarak bu kadar yaptım bundan sonrası hayırlısı insallah dedim hep birazda sanş” diyerek, günlük yaşamın getirdiği yorgunluktan biraz kurtulmak isteyen hemşerilerini tanıtım gecesine bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.