Hava Durumu

BAŞKAN EDEBALİ: TÜRKİYE’Yİ BÖLEMEYECEKLER

KAYSERİ’DE DÜZENLENEN TERÖR SALDIRISI SONRASI YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI. -YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ; “VATANI, MİLLETİ İÇİN GÖZÜNÜ KIRPMADAN CANINI VEREN ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİ KENDİMİZE EMANET OLARAK GÖRÜYOR, ONLARA OLAN BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BAŞKAN EDEBALİ: TÜRKİYE’Yİ BÖLEMEYECEKLER
 Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetledi.

 

Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan saldırı sonrası Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali taziye mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Edebali, “İstanbul Beşiktaş'ta yapılan saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımızın acısı çok tazeyken Kayseri'de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan saldırı yine çok sayıda ocağa ateş düşürdü” dedi. Yıllardır Türkiye’yi bölmek için çalışanların emellerine ulaşamayacağının da altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “15 Temmuz gecesi el birliği ülkemizi işgal etmek isteyenler kahraman milletimiz sayesinde hayal kırıklığına yaşayınca bu tür saldırılar ile bizi yıldırmaya çalışıyorlar ancak hiçbir güç, hiçbir silah karşısında korkmadan vatanımızı savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Terör yoluyla, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere karşı verilecek en güzel yanıtın, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olduğunu da belirten Başkan Edebali, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.


‘EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ’


Ülkesi ve milleti için canını veren şehitlerin yakınları ile gazilerin kendilerine emanet olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali mesajında; “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendimize emanet olarak kabul ediyor, onları kendi ailemizden görüyoruz. Dolayısı ile hayatlarını kolaylaştırmayı, ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlamayı öncelikli görevimiz olarak kabul ediyoruz. Görevi başında hayatını kaybeden Yıldırımlı şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile sürekli irtibat halindeyiz. Onların dertleriyle dertlenmek, mutluluklarını paylaşmak bizim boynumuzun borcu” ifadelerine de yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.