Hava Durumu

Bizim milletimiz insanlığa ışık tutmuştur

Saadet Partisi Mudanya ilçe Başkanı Saim Sakin haftalık basın açıklaması yaptı. Sakin, yaptığı açıklamada “zaman adeta su gibi akıp gitmekte ömür sanki göz açıp kapamak gibi geçmektedir. Belediyemizce geçen sene yılbaşı kutlaması ile ilgili asılan ışıklı pankartları indirmeye fırsat kalmadan yeni bir yılbaşı arefesine girmiş bulunmaktayız”.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bizim milletimiz insanlığa ışık tutmuştur
 Yılbaşı kutlaması adı altında ne olduğu belli olmayan Noel kutlamaları sebebiyle su gibi içki tüketildiğini belirten Sakin, kumar oynanması ve çılgınca eğlenceler sebebiyle türlü rezaletler ortaya çıktığını söyledi


İlçe başkanı Sakin, “Aslında batının medeniyet dediği sistem Firavun düzenine dayanmaktadır. Yapılanların medeniyet zannedilerek taklit edilmesi ahlaki ve manevi değerlerimizi tahrip etmektedir. Batıl yoldan hakka ulaşılamayacağı ortadadır. 
Son dönemlerde hapishanelerin bu kadar dolu olduğu, boşananların sayısı evlenenleri geçtiği, uyuşturucu kullanımının 10 yaşın altına düştüğü, toplum düzeninin bozulmasına sebep olması üzücü ve düşündürücü değil midir. 
Bin yıllık tarihimizi iyi tanımak zorundayız. Bu günkü müsbet ilimlerin kurucusu islam alimlerinin olduğu unutulmamalıdır. 
Milletimiz insanlığa ışık yolunu tutan örnek medeniyetler kurarak ahlak ve faziletin ne olduğunu öğreten, dünyanın nizamını tanzim ve idare etmiş olan bir millettir. Tarihimiz şan ve şerefle daima hakkı ve adaleti temsil etmiştir. 
Milletlerin varlıklarının devamı Dini, tarihi, içtimai, iktisadi ve kültürel müşterek millet şuurunu meydana getirmesi ile mümkündür. 
Batı adet ve ananelerini  taklit etmek onların üstünlüğünü kabul etmek Türkiye’mizi küçük düşüren ve geri bırakan bir zihniyettir. 
Milli görüş Saadet Partisi olarak diyoruz ki "beşeri sistemler yok olmaya mahkumdur ve zulüm yuvasıdır." İnsanlığın kurtuluşu ancak ve ancak  milli kültürümüz ve inancımızla mümkündür” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.