Hava Durumu

İnegöl'de köy yolları kapandı, okullar tatil edildi

Kar yağışı Bursa'nın İnegöl ilçesine hayatı olumsuz etkiledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl'de köy yolları kapandı, okullar tatil edildi
 Dün başlayan ve bugün de aralıklarla devam eden kar yağışı bilhassa yüksek kesimlerde etkili oldu. İnegöl ile intibatı kesilen çok sayıda köyün yolu belediye ekipleri tarafından açıldı. İnegöl Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklarda tuzlama yaptı. Bursa-Ankara yolunun Mezitler ve Ümitalan mevkilerinde Karayolları ekipleri sürekli çalışma yapıyor. İnegöl ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de çalışmasıyla ulaşım kesintisiz sağlanıyor.

Okullar tatil edildi
Taşımalı öğrencilerin zorluklarla karşılaşmaması için bugün bir gün tatil kararı alındı. İnegöl Kaymakamı Ali Akça, özürlü ve hamile kamu personellerinin de bu izinden faydalanacağını bildirdi.

Ambulans kaza yaptı
112 ekipleri ihbar yerlerine ulaşırken zor anlar yaşadı. Gece saat 04.00 sıralarında hastayı almak için harekete geçen R.K. yönetimindeki 112 ambulansı, Tandoğan Caddesi üzerindeki buzlanma sebebiyle kontrolden çıkıp, MOBESE direğine çarparak ancak durabildi. Dr. O.N., kafasından hafif yaralandı. Yaralı doktorun yardımına yanında bulunan sağlıkçı M.Ş. yetişti. Ayakta tedavinin ardından doktor ve sağlıkçılar kaza yerine gelen diğer ambulansla istasyonlarına sevk edildi.
Gazi Magosa Caddesi üzerinde kontrolden çıkan 4 araç birbirine girdi. Kazada yaralanan olmazken, emniyet ekipleri sürücülere yardımcı oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.