Hava Durumu

Karacabey pandemide de turizmin gözdesi

Karacabey, turizmde bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Hafta sonları Bursa ve çevresinden binlerce insanın akın ettiği Karacabey’de hem esnafın yüzü güldü, hem de vatandaşlar doğayla baş başa olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey pandemide de turizmin gözdesi
 Karacabey Belediyesi’nin büyük önem verdiği turizme yönelik çalışmalar, ilçenin turizmde bölgenin parlayan yıl hâline gelmesine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Bilhassa hafta sonları Bursa ve çevresinden binlerce insanın akın ettiği Karacabey’de hem esnafın yüzü güldü hem de vatandaşlar doğayla baş başa olmanın mutluluğunu yaşadı. Karacabey’de yoğunluğun en çok yaşandığı yerlerden biri, Eskikaraağaç Avrupa leylek köyü oldu. Eskikaraağaç, rekora imza atarak 2 gün boyunca binlerce vatandaşın akınına uğradı.
Son yıllarda, Adem Amca ve Yaren leylek hikâyesi ile bilinirliğini artıran leylek köyünde vatandaşlar, özellikle Balıkçı Adem ile Yaren leyleği görmek için köye geldiklerini ifade ediyor. Bunun yanında Kuş Tahnit Müzesi, Kuş Gözlem Kulesi, Leylek Yürüyüş Yolu ve kayık turu da köye gelen ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği yerler oldu. Köydeki denetimleri ise zabıta ve jandarma ekipleri gerçekleştirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.