Hava Durumu

“Kızılay Osmangazi Şubesi, Öğrencilerin Yanında”

Bursa’daki iki devlet üniversitesinde okuyan; Somali, Nijerya, Doğu Türkistan, Burkina Faso gibi 56 farklı ülkeden 310 öğrencinin bulunduğu Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda yatılı bulunan öğrencilere yönelik toplanan binlerce giysiyi, kurum yetkililerine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Kızılay Osmangazi Şubesi, Öğrencilerin Yanında”
 Kızılay Osmangazi Şubesi aracılığıyla toplanan binlerce giysi, 56 ülkeden 310 öğrencinin bulunduğu Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Erkek Öğrenci Yurdu yetkililerine Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ve beraberindeki Şube Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından teslim edildi.

Toplanan giysilerin teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Şube Başkanı Halil Atalay, “Bizler de gurbette öğrencilik yaptık, bizler de o yollardan geçtik; bizler de binbir zorluklarla okuduk, okumaya çalıştık. Şimdi şartlar değişti, o dönemde yardımseverlerin yardımları bizlerin gönüllerini ısıtırken, şimdi biz de Kızılay gibi köklü bir kurum çatısı altında gönüllere dokunmaya, yürekleri ısıtmaya gayret ediyoruz. Bu giysi yardımımız da o minvalde yapılan rutin bir yardım. Yapılan yardımların duyurulması pek hoş karşılanmaz fakat Kızılay artık kabuğunu kırdı ve her gün ülkemizin ve hatta dünyanın pek çok yerinde bu gibi yardımlara öncülük ediyor. Biz de Osmangazi Şubesi olarak yeni dönemde bu gibi rutin yardımlarımızın yanı sıra hiç yapılmayanı yapmaya gayret edecek, yürekleri ve bedenleri ısıtacağız inşallah” dedi.

Yurt Müdürü Fuat Kulabaş da Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay’a ve Kızılay gönüllülerine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.