Hava Durumu

Sanat dolu gece Yıldırımlıları mest etti

Yıldırım Belediyesi Erguvan Gösteri Sanatları Topluluğu ile Yıldırım Sanat Kursları eğitmen ve kursiyerlerinin hazırladığı yılsonu gösterisi ve sergi ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sanat dolu gece Yıldırımlıları mest etti
 Kültür sanatın kalbinin attığı Yıldırım’da, Erguvan Gösteri Sanatları Topluluğu ile Yıldırım Sanat Kursları yeni mezunlarını verdi. Anadolu’nun türlü renklerini bünyesinde barındıran ilçede, Yıldırım Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu ile Yıldırım Sanat Kursları şehrin kültür mozaiğini bir kez daha yansıttı.



Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteride Anadolu ezgilerini salonda yankılandıran Türk Halk Müziği Korosu ile Şef Erdem Usanmaz seslendirdiği türküyle alkış topladı. Tiyatro Drama kursiyerlerinin sahnelediği skeçler Yıldırımlılara keyifli anlar yaşattı.



Yıldırım’ı ulusal ve uluslararası organizasyonlarda temsil eden Erguvan Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye’nin birçok farklı yöresinden hazırladığı yaklaşık 2 buçuk saatlik sahne gösterisiyle bir kez daha gönülleri fethetti. Karakalem karikatür ve 3 boyutlu çizim kursiyerlerinin çalışmalarının yansıtıldığı sergideki el emeği eserler de sanatseverlerin beğenisini topladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.