Hava Durumu

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE AİLELER ‘YILDIRIM’LA ISINIYOR

YILDIRIM BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ 315 AİLEYE SOBA YARDIMI YAPTI

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE AİLELER ‘YILDIRIM’LA ISINIYOR
 Örnek sosyal sorumluluk projeleri ile öncü kurum olan Yıldırım Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin yanında olmaya devam ediyor.


Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek hizmetlere imza atan Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin kış aylarında zor durumda kalmaması için 83 adet soba dağıtımı yaptı. Yaptıkları tüm çalışmalarda hizmetlerinin merkezinde ‘önce insan’ olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği Yıldırımlı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını göz ardı edemeyiz. Soğuk kış aylarında zor durumda bulunan vatandaşlarımıza sobalarını teslim ediyoruz. 2016 yılında 83, 2014 yılından itibaren toplamda 315 ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak mağduriyetlerini giderdik” dedi.


DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK ŞEHRİ YILDIRIM

Yıldırım Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yaklaşık 700 bin nüfusu ile Yıldırım olarak büyük bir aileyiz. Bu ailede kimsenin mağdur olmaması için çalışmalarımızda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Sosyal Paylaşım Atölyesi projemiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulaşarak giyim, ev eşyası ve gıda yardımı yaparak zor durumda kalmalarının önüne geçiyoruz” dedi. Yıldırım’ın dayanışma ve kardeşlik şehri olduğunun vurgusunu da yapan Başkan Edebali, “Toplum olarak bizi güçlü kılan en önemli özelliğimiz, paylaşma ve dayanışma duygumuz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olurken aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi canlı tutmayı sürdürüyoruz. Bu dayanışma sayesinde Yıldırım’ı geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.