Hava Durumu

Bursa’da çifte cinayet zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Bursa’da kıskançlık şüphesiyle bir kişi, marketten dönen bacanağı ve baldızına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Başlarından vurulan karı-koca olay yerinde can verirken, dehşet saçan zanlı cinayet silahıyla birlikte yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2026 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2026 12:43
Kaynak: İHA
Bursa’da çifte cinayet zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Olay, gece yarısı Beyazıt Mahallesi Kartal Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Hidayet Demirkıran ve eşi Yağmur Demirkıran market alışverişinden döndükleri sırada, pusu kuran Niyazi K.’nin silahlı saldırısına uğradı. Peş peşe ateşlenen kurşunlar karı-kocanın başına isabet etti. Çift kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde karı-kocanın hayatını kaybettiği belirlendi.


Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheliyi suç aleti tabancayla birlikte kısa sürede yakaladı. Şüphelinin ilk ifadesinde, eşi ile bacanağı arasında ilişki olduğundan şüphelendiğini ve bu nedenle saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Sokak ortasında işlenen çifte cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.